Vet inte riktigt...

Länge sen ja skrev här. Har varken haft lust, motivation och något o skriva om. Orkar inte tänka när ja väl sitter vid datorn och ska logga in här....Har en maaaaaassa tankar och åsikter. Men vet inte om jag vill dela med mig av dom.

Funderar ändå på om jag ska lägga ner den här bloggen nu...men vi får se. Kanske kommer igång igen senare.
Jag har ju alltid min anonyma blogg och som jag funderar på och ta upp igen. OM jag fortfarande kan logga in där =P

Jaja...

Nu ska jag strax sova. Ska ju på en liten pubrunda i Europa i helgen. Åker till Prag imorn kväll för o gå på KFC o käka och sen gå på Europas bästa pubrunda sägs de! Så de blir en del öl, ska bara hitta den coola baren för varje bord har en öltapp med olika sorters öl på, samt en mätare ovanför där man kan se hur mycket man druckit av varje sort så men vet vad man betalar när man e klar...sen har dom en topp-tio mätare i mitten av baren där man kan se vilka tio bord som druckit mest hahaha coooolt. Sen blir de nog Europas största nattclub hoppas jag, 5 våningar 4 dansgolv (stora som 7-mannaplaner) och öl på klubben kostar runt 15kr vilket e dyrt för oi vara där, på puben kostar doim tydligen runt 7kr =P

Jaja dagen efter åker vi från Prag till Dublin och spenderar en dag där med, tyvärr ska de regna där såg ja men de blir fish 'n chips och irländsk öl och fotboll på nån av dom gamla hederliga pubarna. Sen på söndag morgon bär de av hemåt.







Du e fan en riktigt bra vän! Gillar och leka med dig, du får mig på bra humör....vi behöver inte prata o säga nåt hela tiden. Och har istort sett samma humor och intressen. Även fast jag ALDRIG pratar om saker så e de fan gött o umgås med dig. De hjälper när allt e tungt, fast du kanske inte märker de eller vet om de....och jag har iofs aldrig sagt nåt... Men TACK ändå!!!!!!!! Du e omedvetet ett stort stöd!!

Tack för veckan o helgen....speciellt HELGERNA!!!

HIMYM......SAAAAAY     wait for it          WHAAAAT!!!!! ;o)


*bermudas, bahamas nanananana*





Funderar ibland på vad du e för mig....vill att du e min vän men ibland får du mig och fundera, ibland funkar de bara åt ena hållet och ibland så överraskar du åt andra hållet. Vet inte riktigt vad jag ska tro. Ibland eller oftast på sistone har de handlat om att ta och väldigt lite om att ge. Duger nästan nästan nästan bara om du får ut något utav de. En vänskap, vilken som helst. Handlar om att ge o ta som i vilket förhållande som helst, vänskap, kärlek, familj osv osv.


Tyvärr, jag vill att de ska vara mer än så av en vänskap. Speciellt din eftersom JAG e DIN vän och VILL vara de nu och i fortsättningen...
Men jag tänker inte ge upp, hoppas du själv inser hur de e. Jag finns här iaf.
Vi lär väl ses och höras när ja kommer hem.






*M.I.A.* Saknar som fan just nu...lonely and going down

RSS 2.0