Internet

Äntligen har jag fått internet hemma!!!

JIIIIPPPPPPIIIIII!!!!!!


hehe hej svejs idioter =P


Vart e du? Vill faktiskt ha dig här nu, saknar dig ;o)


Vem e du?!

Jag får kommentarer lite titt som tätt från en som kallar sig Oksana, har hela tiden trott att de e nån "okänd" som läser min blogg men efter dom senaste kommentarerna så verkar de som hon känner mig.

Så min fråga VEM E DU!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
har du ingen egen blogg som man kan läsa?


Nu e jag nyfiken!




De va en jävla härlig påsk i år. Festa på torsdagen eller festa o festa ( ni läste säkert om de i senaste inlägget). Fredag vart himla lugn men sen....inte alls mitt fel den här gång...vi skyller på råttan som fick dig o ställa dig på en stol =P Sen vart de en himla trevlig middag med hennes mamma o syster. Och nån mer som jag aldrig haja vem de va =P Hmmmm funderar på vad som hände mer i helgen?!?! hahahaha Minnet e bra men kort. Jo på söndag så spela vi ta mig fan BINGOLOTTO!!!! hehehehe jag vann en ny lott så nu vet ni vad jag ska göra nästa söndag =P HAHAHA....Måndag blev de middag med mamma o pappa...och slö framför tvn tills ja körde hem henne,

Saknar dig massor förresten!






Idag vart de e en himla lång dag, trodde ja skulle sluta tidigt men kom hem vid 19.30. Sen har jag bara städat o pysslat hemma och lagat värsta goda maten.....till mig själv =/

Ne nu ska ja söka jobb o sen sova tror jag.


Vi höres!!!

Yo Momma

Din mamma e så tjock så när hon ramlar ur sängen så ramlar hon ur på båda sidorna =P




Hahahahahahaha


Men kommentera då =P

Jag tycker att ni som läser mina inlägg allt borde kommentera nån gång med, så jag får veta vilka som läser min blogg =P De e ju kul att man kan se statistik över besöken men dåligt att man inte kan se vilka!!



Igår så steg jag upp tidigt och handla med päronen sen åkte ja hem o tvätta. Efter de så blev de övningskörning i några timmar med Milla, tror hon kommer ta kortet galant!!! hon körde inte alls som en övningskörare som man brukar träffar på ute på vägarna. Dom där som man skulle kunna strypa för att hon kör för sakta eller ligger mitt i vägen så man inte ens kan köra om, hon verka mer van. De e ju positivt, men nu får du inge mer beröm för då blir du ju så kaxig =P

Ska snart iväg o fixa lite påskägg och sånt till henne, ska nog köpa ett till mamma o pappa med hehe. Sen ska jag iväg o handla med hennes mamma inför middagen. Och sen ska ni se så blir de middag hos henne =D

Ne nu ska jag ladda ner lite musik o film på datorn o sen e det dags o kolla travet, måste ju spika hennes farfars häst =P lite kaxigt kanske men en bra chansning.



See ya later....

Roligt värre....eller så där va =P

Träffade Anna Karlsson igår och snacka lite skit om vad som hänt sen sist, va ju trots allt nästan ett halvår sen vi sågs. Inte för att ja saknat henne =P hahaha.
Som vanligt så hade hon gjort slut med killen som hon som så många andra gånger påstått att hon ska gifta sig med och ska jag vara ärlig så har jagf väntat på att dom skulle göra slut för länge sen men den här gången gick de ovanligt lång tid =P
Jaja denna gång hade hon tydligen blivit inslängd i väggen av honom och sånt men efter en stund visade sig att dom varit dyngraka och han hade knuffat till henne när dom hade diskuterat och hon åkte in i väggen. Och känner jag henne rätt så överdriver hon det mesta för o få uppmärksamhet. Så när vi sen beslöt oss för att gå o ta en öl bland folk (som hon betala som vanligt haha) så hörde ja hur hon berätta för sina "vänner", bartendern (som hon tydligen känner o tror stöter på henne) att hon blivit slagen och grejer. Jaja jag vet inte, kan ju vara så att hon inte "vågar" berätta sanningen för mig eller nåt. Eller så har de egentligen inte hänt nånting utan att dom bara varit fulla o tjafsat och så har hon ramlat in i väggen. Så jag vet inte riktigt vad jag ska tro för ja kan ju inte säga att hon ljuger o så för sånt e rätt allvarligt om de e sant. Men men...kul o se henne iaf eller nåt sånt =P haha
Så vi hamna iaf på Björnfittan men där va tomt så messade Fredde att dom skulle till Harrys så vi gick dit och där va tydligen alla! Fimpen o hans syskon va där. Millas kompis va där och en gammal barndomskompis lillabror va där. Hahahaha  Millas kompis va ju rolig, skrek typ hej över hela baren till mig först så när ja gick dit för o säga hej så va det första hon sa "JAG HAR KOLL PÅ DIG"...hahaha. Hon har iaf kommit fram till att jag inte alls e elak o dryg...hahahaha....för de va tydligen nån annan hon bland ihop mig med. Jaja alla va jävligt fulla, själv så blev de typ 6 öl MAX. E inte så förtjust i att bli bjuden så där. Men de e ju Anna så de behöver ja ju inte bry mig om men ändå. Fan va elak ja e mot henne men hon e som syrran sa, KONSTIG. Hon ska ha all uppmärksamhet som ett litet barn och lyssnar inte när man själv pratar. Stod o prata fotboll med en kille i kön hela tiden och under den tiden så stod hon o drog i min jacka och försökte få uppmärksamhet. Sen fick ju hon för sig att hon måste in o kissa för hon har ju tydligen diabetes hahahahahaha hypokondriker som hon e. men hon e ju snäll iaf.


Ne nu ska ja sluta o prata skit om henne =P


Nu ska ja iaf hem o tvätta och sen träffa min flickvän. Och leka hela helgen med henne, grymt påskägg ska hon få om jag hinner fixa allt....eller få o få, de e ju min men hon kommer gilla de och de kommer ju bli som hennes med.


Hahahahahahahahah just ja hon läser ju min blogg =P ska inte säga för mycket utan gå nu.

Saknar dig massor, ses snart =P puss




hej svejs Sigge Sixten

Skit i de då!

""It's starting to wear me down
Little by little
Feeling like a sick dog
Everything's gone wrong

Tell me what it takes
To make it like yesterday
One thing that is true
I've been waiting

If I only knew what was right,
I'd do it in a second to calm down"







Nu har jag flyttat alla mina grejer till lägenheten förutom fiskarna men dom tar ja med mig när ja ska dit sen.
Har försökt få tag på massa folk men ingen som svarar.
Blir nog o se på Jumper och Rambo ensam med fiskarna då... om ni inte kommer förbi o gör mig sällskap men de lär ju inte hända.

känner mig lite bitter idag men vet inte varför eller vad som gjort mig bitter. Ska fan hem nu o dunka musik och träna tills benen viker sig igen =P i brist på annat.


Ha så jävla kul!




Saknar dig som fan, kom hit!!!!!!!!!!


Torsdag smoschdfag

Fan va effektiv jag va idag då.

Va på jobbmässan och hitta inte ett skit, eller jo egentligen men orka behöva stå i kö o söka jobb med tusen andra...känns inte riktigt som man har så stor chans ändå. Men skönt va de iaf för jag kom upp i tid o va där med pappa sen åkte vi o handla mat o stuff.
Åkte hem, boka tvätt-tid till lördag eller söndag, minns inte riktigt...måste kolla imorn.
Sen så skulle jag BARA diska men de sluta med att jag vårstäda typ. Dammsög, dammtorka!!!! (överallt), torka golvet OCH putsa fönstrena!!! =P de ni!
Sen döck Fredde upp så vi åkte o leta rätt på Alle och jag softa med honom medans Fredde tvätta. Blev jordens dyraste pizza efter de....helt onödigt men hungrig va jag iaf. Kolla på hockeyn som egentligen va ointressant. Och imorn blir de Monopol och Xbox...tror ja.

Ne nu e jag sällskaps-sjuk och inte fan e du här =P får iofs skylla mig själv. Men nu har de gått lite väl långt tid mellan besöken =P



ne nu måste ja hinna kolla runt lite till innan min internet-timme e slut så...


Tjipp Tjopp!!!!

Gick rätt bra de där...tror ja

Nu har jag tränat och sitter hos mamma o pappa och fixar lite o kollar jobb. Tror jag har fått igång nätet hemma med, ska snart hem o testa.

Fan va skönt de va o träna!!! riktigt hårt körde jag på också, svartna två gånger för ögonen och benen höll på att vika sig. Tycker de e rätt skönt när de gör de (sjuk som ja e) har svimmat en gång i mitt liv och idag va de inte alls långt borta men känslan när man får tunnelseende och de börjar bli svart och man vinglar till lite och kämpar för att de inte ska bli helt svart e sjukt nog lite häftigt o skönt. Jaja ja e inte riktigt frisk i huvet jag veeeet! =P
Men skönt va de idag iaf.




Så fort jag får syn på dig så e det som en sten försvinner från mitt bröst och jag blir alldeles glad i kroppen. Trots att jag inte e i mitt esse dom här dagarna. Det ska du fan veta!!! Du behöver inte göra nånting eller säga nånting, bara du e där så känns allt mycket lättare och jag kan gå vidare ett tag till. Du har en otroligt grym effekt på mig ;o)
Ljuger då fan inte om att du e Topp10 om inte till o med Topp5 som hänt mig i livet.


Ne nu ska jag dra vidare hemåt o kolla om mitt internet funkar igen =D =D =D =D

OK

Han va hemma igår iaf =P
Satt o tjöta lite o sen drog vi till stan och hem till mig. Gjorde sjukt god kyckling med couscous o Hollandaisesås.
Såg på himla spännande hockey och tråkig fotboll, sen vart de film resten av kvällen. De va ganska roliga filmer faktiskt, Run Fatboy Run och Juno. Måste se dom igen iaf =P
Idag blir de träning, egentligen har jag ingen lust alls o träna. E inte på de humöret men ja kommer ångra mig om jag inte gör de och jag vet att de kommer kännas mycket bättre när jag väl gjort de. Sen blir de väl hem o laga mat eller nåt sånt lustigt.

Sökte en massa jobb igår får väl se om de händer nåt då, vore kul o få göra nåt igen. E less på att bara sitta hemma utan pengar...eller mer pengar iaf. Ska fan i mig börja spela fotboll igen, måste bara hitta ett lag o börja i. E ju inge skoj o börja i ett lag där man inte känner en enda. Så vi får se vart jag hamnar.


Ne nu måste jag logga ut, koppla upp telefonen på nätet i datorn så de lär väl bli en fet räkning på mobilen den här månaden =P


Saknar dig som fan, vill ha dig här ;o)



De va den helgen de :P

Då har man avvecklat den helgen med...vart en jääääääävligt dryg bilresa upp i en liten bil med 5 vuxna så man fick sitta som en ostbåge hela vägen och de gjorde ju inte resan bättre av att man har ont i ryggen och knät heller men fram kom vi iaf.

Första gången på år som precis HELA släkten träffades vi vart ganska många till slut. Massa god mat och så.
Sluta med att jag o min kusin hamna hos Morbror Stefan och dela på en flaska Whiskey fast han tålde nog inte alkohol...tror han e allergisk =P så han vart ganska så kanon =P
Trevligt va de iaf.

Kom hem o käka med Milla på McDonalds och sen sov vi i typ 12timmar!!! =P Va lite trött tror jag efter allt stå hej och bilåkande.

Igår tränade jag på Haga, skulle köra ett pass Bodypump men de vart så sent o stressigt så det blev vanlig styrketräning, gick ganska bra ändå men de e ju så sjukt tråkigt o träna de själv. Men men de funka o de vart lite träningsvärk idag iaf så då måste de ju ha gått bra =P
Har inte kännt mig som i mitt esse igår och idag (fast idag e de lite bättre). Du beskrev de ganska bra i din blogg och det passa verkligen in, ja e varken glad, ledsen, deppig, arg....jag e ingenting!!! Fast prata med dig och umgås med dig får mig på bra mycket bättre humör iaf ;o)
Tror de har mycket o göra med att jag inte jobbar så mycket längre...trodde de skulle vara skönt o va ledig lite nu när jag har eget...men faaaaaaaaaaaan va rastlös o uttråkad jag e när jag e själv. Jag e van vid att alltid ha jobbat eller åtminstone ha vänner runt omkring mig. Jag e nog inte gjord för att vara som en arbetslös. Förmodligen därför jag känner som jag gör just nu skulle jag gissa på. Och saken görs ju inte bättre av att jag inte har mer pengar än o köpa mat för o betala hyror o räkningar med typ.
Jaja skitsamma de löser sig snart ändå. Nu ska jag snart göra en chansning o åka till Alle o se om han e hemma och leka med honom...annars blir ja grinig som har åkt dit och sen tillbaka, inte för jag har nåt annat o göra =P
Alla andra jobbar eller gör nåt annat.
Hahaha fan va bitter jag låter men de ejag nog inte...tror ja....jag e ju ingenting.


Hade ju hoppats på att pappa skulle vara hemma så jag kunde ta mina träningsgrejer o akvarium hem till mig och lite annat som e kvar sen flytten men här va de stendött iaf, ingen hemma.


Ja hör ni nyfikna maskar...nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag drar nu =P


Ja din aprikos

Igår hade vi en dejt hehe ja en dejt =P
Börja med och träna Bodypump tillsammans, gick väl så där. Fick så ont i ryggen och knät (inte de knät ja brukar ha ont i hahaha), kan ju bero på att ja råka vrida de åt fel håll lite för mycket =P
Jaja hur som helst va de kul, körde lite för lätt men idag har jag en jävla massa träningsvärk iaf så de kanske va rätt lagom ändå för o vara första gången.
Sen åkte vi hem till mig, tappa upp ett vaaaaarmt bad med tokmycke skum (skum ska de va annars får de vara =P) och tända ljus. mös o lyssna på musik. Kvällen följdes upp med en maaaaaassa tacos, chips och Mojitos!!! *meee like mojitos* och O.C som vanligt hehe.
Morgonen va lika mysig som kvällen avslutades.

För jävla mysig o go e hon!!!!
Dig tänker jag då fan inte släppa, du e inte alls som dom ja träffat förut. Myyyyyyycke bättre på alla sätt o vis, känner dig mer och starkare för dig än jag nånsin gjort innan!!!

Och nu ska ja klara mig en hel helg utan dig...hur nu de ska gå, sist de hände va ju runt jul o nyår men då va vi ju inte ens tillsammans och redan då va de trist att inte kunna se dig o vara med dig. SÅ jag gissar hur de kommer bli nu ;o)
Men när du kommer hem till mig hoppas ja du blir glad för Gösta sitter ovanför sängen o vaktar din gåva som ligger på bordet. Ja tror du blir lite glad iaf ;o)

Och vad ska ja göra i helgen...jo de ska ja berätta vare sig ni vill veta eller inte =P
Jag ska sitta i en biljävel med 4 andra vuxna o trängas imorn bitti klockan 5 på morgonen i ungefär 10 timmar lite drygt. För heeeeeela tjocka släkten ska till mormor o fira hennes födelsedag. Vi blir väl ungefär 40-50 pers, morbröder, mostrar, kusiner o kusiners barn (ovant de lät o säga =P) och +/- respektives skulle jag tro....vi e en ganska stor släkt och grm kontakt har vi allihopa måste jag säga.
Men de kan bli kul, blir säkert fest med Kent-Ove, Stefan, Tomas o Hampus och dom som vill vara med när de blir lite hårdare festande än kaffe och tårta =P
Kommer väl hem på söndag kväll/natt. Och då skulle de bli oerhört nice om du va där när ja kommer hem. Skulle bli såååå glad då iaf. Längtar fan redan till söndag.


Ja hör ni....ibland kan man tro att man läser en tjejblogg men de e faktiskt min. De e ditt fel!!!! de e du som får mig och låta som en tjej. Men de e bara för ja tycker om dig så sjukt mycket och vill inte att du ska glömma eller tvivla på de så då måste ja skriva de ofta på bloggen =P förutom sist då tydligen hehe =P




Ne nu e de strax dags för sängen om ja ska upp typ 4 timmar =/



vi höres när ja e vid nätet igen.


Saknar dig o tycker om dig oehört mycket!!!!


Inget internet =/

Jag har inge internet hemma längre, sjukt tråkigt e de. Även fast man knappt gör nå på nätet så e de trist o inte kunna ladda ner nå filmer eller prata med folk på MSN.
Dom ja snor gratis internet från har tydligen stängt av sitt så ja kommer inte ut på nätet =/

Igår blev de hårt, va bara hemma o laga en massa mat som ja knappt hann äta innan de va dags att bege sig till Nille. Ja tror stadsbussarna HATAR mig =P varje gång ja ska till Norr o festa så går ja alltid förbi bussarna o ser om de går nån buss nu när ja ändå e ut men inte fan gör dom de!!! ALLTID så kommer bussfan efter 10-15 minuter och ja kan ju inte sitta o vänta 10-15minuter när de tar ungefär så lång tid o gå till Norr men ibland vore de ju nice o slippa gå. Kanske ska kolla bussarna innan ja går nästas gång =P
Hur som helst så vart de en del öl där och sen vidare till Harrys där aLLEs syster va och några han ville ragga på. Hade råd med en öl typ sen ringde Fredde o tjata om att han va i slagsmål på Frimis men när vi väl gått dit så va de ingenting!!! =P
Så de blev efterfest hos mig efter mycket om o men.
Och sent blev de med...sist ja kolla på klockan va hon 09.30 =P sov till 14.00...tror ja och sen igen mellan 15.00-17.30...liiiiiiiiiite sliten kan man väl påstå men de va helt klart kul.
Så nu sitter ja hos mamma o pappa. Laddar ner lite film o sånt som ja kan se på när ja kommer hem sen o somna till, för städa lär ja ju inte orka sen =P
De får ja göra imorn, då ska ja förresten kanske kanske träna, gå på Naturens hus med mamma o moster, städa och tvätta och flytta in lite småsaker ja har kvar hos mamma o pappa.
Men allt de där e bara ett STOOOOORT kanske hahahaha kanske e lat o tar de lugnt istället =P

Min kusins vatten har tydligen gått har ja fått reda på idag så alla sitter o väntar på att hon ska ploppa ut klumpen snart så vi får reda på vad de blir =D

Ne nu ska ja äta lite till =P

SHIBBY!!!!!!


RSS 2.0