Lenny Kravitz - Again

I've been searching for you
I heard a cry within my soul
I've never had a yearning quite like this before
Now here you are walking right through my door.

All of my life
Where have you been
I wonder if I'll ever see you again
And if that day comes
I know we could win
I wonder if I'll ever see you again

A sacred gift of heaven
For better, worse, wherever
And I would never let somebody break you down
Or take your crown

Annandagen

Vad har hänt idag då?!

Kan kanske börja med Juldagen så man hänger med om ni nu bryr er =P

Åkte till Payman och skulle festa men vi kände ganska fort att vi inte alls va på sånt festar humör och tog de ganska lugnt och drog till O'Learys och drack öl o spela Jack Vegas o Black Jack, gick ganska bra för mig iaf =P

Åkte hem tidigt, typ vid 01.00. Gick en bit för o komma hem men de va skönt, tog mig en macka o mjölk innan ja somna och messa typ hela natten med Milla ;oP tills hon sluta svara ett tag så somna ja äntligen men vakna ganska fort igen när Hamsup kom hem från jobbet och med en otrolig magkramp....sjuuuuuukt ont gjorde de men som tur va så va Milla på väg hem och underhöll mig när ja inte kunde somna om igen. Fast Frida o Hamsup va ju vakna med en liiiten stund. Men vi höll på med mobilen till 06.00 på morgonen hahahaha sen somna ja utan magvärk. Upp på morgonen och iväg till stan och handla lite, köpt julklappar till Hamsup för drygt 1700kr typ och ett spel till Frida så hon har nåt o göra om dagarna =D hitta inge till mig själv men ja köper mina saker i Örebro där ja vet vart alla affärer ligger som ja handlar på och har hunnit fått mina stålar =D hehe.
Sen bar de av hemåt och tog de lugnt, kolla på tv o åt middag och inge mer.

Imorn blir de stan igen och sen på kvällen blir de Relaxavdelningen =D så sjukt skönt. Har hyrt hela Relaxen till oss själva med pool, bastu, bubbelpool och viloplats och mat....haha blir kul o se 10 pers med ansiktsmask gå omkring där hahaha från småbarn till vuxna =D skönt sak de bli iaf.


Ne nu har ja hälsat mamma från "skorna" hahahahahahahahahahhahahhaha hon hälsa tillbaka =P


nu vet ja inte vad jag ska skriva mer =P hahahaha


Julafton!!! =D

Det va julafton 2007 de!

Vart en lugn morgon och ligga o dra sig som man ville hihi, låg o sov med Saga nån timme. Riktigt mysigt!!!!! =) Sen vart de frukost med familjen och gör sig i ordning, färga håret bland annat. Sen åkte vi till Moster Kristina och hennes familj, o Stig o Karin va där med =D dom blir bara äldre o äldre varje gång ja ser dom =P hahaha

De vart goooood mat o mycket, julklappar och mera mat och en massa öl o en flaska sprit =P hahaha. Som vanligt e de ganska segt på jul, mycket sitta o vänta o prata men den här gången hade ja sällskap av Milla på telefon hahahahaha vart ganska många sms på kvällen men de va trevligt ändå =D

Fick iaf prata med henne ;o) de gjorde väl nästan hela helgen bra ;o)

Julklapparna då?! :
Boxershorts
Presentkort på MQ 1000kr
3000kr
"lukta gott"
"tand-hand-om-dig-själv Kit"

hmmmm tror de va allt =P


Ne nu ska jag duscha o fixa mig så ja kan åka till stan o parta lite.

hej hej!!!

Framme med glädje o saknad

Nu va man framme i Luleå efter en lååååång bilresa som va hyfsad trång! =/

Men i bilen så satt ja o tippa på travet i mobilen....och vet ni vad?!?!?!? Ja fick ALLA rätt!!!!!!!!!!!!!!

JAG VANN 72 000kr!!!!!!



Så nu ska vi iväg o köpa lite julklappar. Och när ja kommer hem så kan ni ge er på att de e fest!!! :D
Och så har ja fått träffa lilla Saga med :D :D :D

De va glädjen. :D

Men så saknar ja faktiskt att va hemma ;o) ALLA jag kände va ute o festa igår, de märktes på mobilen hahaha Jag ville med vara där då =/ villeju träffa dig o festa men när ja kommer hem så skiter ja i att du inte vill bli bjuden och så för när ja kommer hem ska min vinst firas och jag VILL att du ska vara med då!!! Bara så du vet ;)


Ne nu ska ja på toan sen ska vi åka o handla lite julklappar o mat :D

Soft

Vakna upp idag och råka radera blogg hehe men har fixat den igen, tyvärr så försvann ju alla tidigare inlägg =/

Ganska lugn dag. Vart lite mycket o dricka igår och lite missförstånd typ =/ men de e löst nu...tror ja annars får du säga till.

Gick upp på stan o tänkte köpa mig en julklappa till mig själv men de va inge roligt att gå in o ut i affärer ensam, Alle sov o svara inte, Johan kunde inte komma in till stan och alla andra va upptagna =/ så ja tog mig en promenad runt på stan o ner till Wadköping för mig själv o filosofera lite :D va ganska skönt faktiskt. Tog en SnickersCoffe på stället ja aldrig vet vad de heter hahaha på Kompassen iaf ;oP Sjukt gott!!!! Den måste nog alla testa, t om Alle tyckte de va gott o dricker de fast han hatar kaffe! =D Jaja gick hem sen och ska ta mig en dusch och se på hockey tills ja får fint besök av Milla o Harry Potter =D ska bli riktigt skönt, gillar dig! ;o)

Ne som sagt nu e de duschen som gäller eller ja efter liiite tvtittande ;oP


Du e härlig Milla! Jag tycker faktiskt om dig så du vet ;o) hihi

hej hopp gummisnopp! =D

Fy fan!!!!

Skulle radera senaste inlägget men råka radera bloggen istället ju :(

Skit ledsen e jag nu så jag måste ringa aLLE och tvinga han o leka med mig tills Milla kan leka med mig ;)

RSS 2.0