vilken lördag...

Började med en lugn eftermiddag med COD, med Alle, Medde, Johan och jag. Sen så kom Fredde förbi en sväng o tog med sig Alle och hem till honom. För jag o Johan skulle ju iväg till Kim. Matte o Ralle kom o hämtade oss, så de va bara o styla till sig och dra dit.
Vart en massa myntspelande o dricka en del öl som straff =P Efter ett tag så bar de av med buss till stan igen, va ju tvungen o gå förbi hos Madde o säga grattis, så träffa lite folk där fast dom flesta hade dragit. Sen skulel dom til Harrys och vi till Thao. Men först en kortis hos Fredde o säga hej på gänget där, men till slut så gick vi därifrån och skulle till Kim o dom på Thao men som tur va så ringde vi innan vi gick för långt. För Kim kom tydligen inte in där så dom va ju på MM, lite synd =( hade sett fram emot Thao som fan!!!!!!! Har ju fortfarande inte fått chansen o gå dit ännu. Alla talar ju så bra om de så man vill ju dit. Kul med nå nytt ställe för en gångs skull.
Jaja va ju helt sugit folk på MM, ni vet en klassisk collegefilm...."den där tönten" som alltid finns med i såna filmer?! MM va fullt med sånna, typ som aldrig tagit en öl i hela sitt liv =P hahaha
Så ja o Johan drog till Björnstugan där dom andra va, vart inte så långvarigt där heller. SKulle ut för Johan skulle hälsa på en bekant. Så de blev så sen bar de av hemmåt. Nudlar o limpa stod på menyn då och en film o somna till.
Hade iaf så sjukt jävla roligt den kvällen!!!! ABSOLUT BÄSTA på bra länge!!!!!!!!!!!!!!!

Varit en ritkigt jävla bra vecka, trots en massa hostande och feber. men fy fan va kuligt de varit. Nu blir de tillbaka till jobbet, också de skönt.

Hoppas de blir en massa skojiga saker som händer denna vecka med. Kanske film?! Kanske Xbox?! Kanske pulka?! Säg till om de e nån som vill leka, har inge planerat än så länge och öppen för allt.



Peace Out!



*M.I.A.* jag hoppas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0