iMil + iPod = iForm =P

Nån som har skavsårsplåster?!?!?!

Fick ett ryck idag efter jobbet och skulle ut o springa. Och sprang gjorde jag.

Klara milen på under en timme!!!!!

För o vara exakt:
1 mil
53,10 minuter
947 kalorier
5,18 min/km


Hahahahhaha älskar Nike Ipod training-grejsimojs ja har till Ipoden!!

turen blev från mig via McDonalds, Gustavsvik, Adolfsberg, Ladugårdsängen, Behrn Arena och sen hem igen. Skönt som fan va de och jag vart aldrig riktigt trött och sprang hela vägen utan stopp eller promenad. Sprang till o med upp för trapporna vid Krämaren OCH trapporna hela vägen upp till mig.



Annars då?!
Jobbat en massa, 26 timmar sen i torsdags morse och sovit 6 timmar i natt, hyfsat slut e jag egentligen, borde ja vara.

I måndags minns ja inte vad som hände, jo just de. Match med jordens knepigaste domare!!!! Tydligen så kan de inte bli hands om man får bollen på handen om den som sköt bollen e närmre än 1 meter från han som fick bollen på handen....nån som hört talas om den nya regeln?!?!
Sen kunde ja inte få gult kort eftersom han hade glömt sina kort hemma =P
Men hur som helst så förlora vi matchen istället för att spela lika för dom fick göra mål med handen och lite annat som ja iaf inte hört talas om att man får göra =P
Själv spela ja hyfsat bra, fick några chanser men dom jävlarna hade en tå eller en hand eller en fot iväge varje gång.


Tisdags så kom Carlos o Helen med sin tre gangsters från USA o hälsa på. Blev god mat o massa skratt hso päronen med dom.

Onsdag blev de träning med Gardell, blev 3 km o lite promenad. Hade sån träningsvärk sen matchen. Men vi ska iaf iväg o springa på söndag med och på torsdag för då kan vi basta efteråt ute på norr på Venaspåret.

Torsdag drog ja till Karlstad o jobba där till idag...sjuuuuuuuuuuuuuukt tråkigt, SJUKHUS!!!!!



Ne nu ska ja dricka o fylla på vätskenivån i kroppen, svettades några liter tror ja =P sen blir de mat, fixa datorn och sen bad eller dusch. Sen vette fan =/ nån som har nå förslag så ring, smsa, msna eller kommentera. Vill göra nåt men ingen svara ju =P


Och imorn blir de Bodypump om de finns plats vid 10.00 annars blri de styrketräning, sen iväg o jobba ett par timmar. Sen vet ja inte vad som händer på kvällen, hoppas nån kan hitta på nåt med mig! Orkar inte vara den som styr upp saker jämt. Idag e de då fan ingen som hört av sig ens när ja inte styrt nåt =P SÅÅÅÅ de vore kul om nån kunde styra nåt med mig imorn kväll, sugen på nåt nytt. Lite trött på samma gäng, samma diskutioner, samma fest, samma ställe!

Men men de lär väl inte hända =P så ja håller dörrarna öppna. Alle kommer väl imorn och då blir de kul, han har bland annat köpt mina favorit cigg åt mig!!!
VITA DAVIDOFF!!!!! SWEEEEEEEEEEEEET DUDE!!!!

Shibby!


Ne ja skulle ju gå! =P

Peace Out!


*M.I.A.* All of my life, where have you been? I Wonder if I'll  ever see you again?! =/

Kommentarer
Postat av: Frida

Men hörru, hade inte du slutat röka!?

2008-08-23 @ 12:06:34
URL: http://fridayazdany.blogg.se/
Postat av: Sagogrynet

jag är inte samma! asg

2008-08-23 @ 14:29:58
URL: http://sagogrynet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0