Ännu en dag

Another day goes by...


Har lyckats vända på dygnet nu iaf. Steg upp vid 08.00 ännu en gång. Jobbat hela dagen, gått så där...lite små krångel men de löste sig som vanligt. Vdn från Isolar ringde så ja ska träffa han på fredag o så får ja antagligen jobbet så nu byter ja snart karriär igen. Från Kundvagnsinsamlare till Spinninginstruktör till Bagare till Installatör till egen företagare och nu till Isolerare. Va hyfsat tungt jobb men inte så de störde...bra betalt iaf. De kan behövas nu så jag kan sluta leva fattig igen och leva som ja brukar.

Tankarna har inte försvunnit idag heller =/

Vet inte vad ja ska göra. Försöker o försöker men hittar inget som hjälper. Fattar inte hur allt bra kunde försvinna bara så där. Jaja vet inte vad ja ska skriva egentligen. Finns en massa o säga men vet inte hur eller vad ja ska säga, kan inte få ut de i ord idag heller =/



Livet e fan hårt, kärleken går aldrig som man tänkt sig....tydligen. Men de går väl vidare...hoppas ja!!! =/ jag hoppas iaf att de gör de som jag vill men tvivlar mer o mer, kan inte undvika att hoppas.



Vet inte vad ja ska skriva mer......SÅÅÅÅÅÅÅ.....

Peace Out











*Saknar dig lika mycket fortfarande*

Kommentarer
Postat av: my

Kraaaam!

2008-04-22 @ 19:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0